Λαυριο Φωτια / Φωτιά Λαύριο: Πυρκαγιά σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών ... / Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο.

Λαυριο Φωτια / Φωτιά Λαύριο: Πυρκαγιά σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών ... / Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο.. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο.

Φωτιά στο Λαύριο -Επιχειρούν επίγειες και ενάεριες ...
Φωτιά στο Λαύριο -Επιχειρούν επίγειες και ενάεριες ... from www.liberal.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε:

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ from rpn.gr
Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του! #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του! Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.

ΤO KLYSMA: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ...
ΤO KLYSMA: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ... from 2.bp.blogspot.com
Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.